-5% отстъпка при плащане с карта.
0

За нас

Профил на марката

Тук сме, за да помогнем на днешната младеж да открие достъпни малки радости.

Основана от изпълнителния директор Guofu Ye, веригата MINISO има повече от 4 200 магазина в над 80 държави и региони от 2013 г. насам, включително в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Испания, ОАЕ, Индия и Мексико.

В MINISO обичаме да казваме, че „по-добрият живот няма нищо общо с цената“ и това е мисията, която ни кара да доставяме качествени и проектирани на високо ниво стоки за потребителите, които съзнават стойността и качеството, по целия свят.
От разработката на нашите продукти до усещането, което искаме да имат нашите клиенти, MINISO се основава на три основни принципа


Достъпно високо качество

Това са насоките за нашите решения от дизайна до материалите.

Радост

Реакцията, която нашите клиенти изпитват, докато са в нашите магазини.

Безгрижност

Спокойното и щастливо усещане при среща с голямо разнообразие от налични стоки.

MINISO се стреми да се превърне в марка, която е в унисон с младите хора

Ние ясно разбираме нагласите и поведението на младите, за да им донесем най-приятното усещане при пазаруване. Именно техните гласове чуваме, когато създаваме дизайни „обратно към произхода“, които имитират природата или когато избираме нови партньорства на марката.

MINISO си сътрудничи със световноизвестни марки

В това число - Coca-Cola, Marvel, Hello Kitty, Sesame Street, Mickey and Minnie, Pink Panther и We Bare Bears, създавайки игриви кросоувър продукти, които са изключително популярни сред нашите купувачи. 

Ние вярваме, че имаме един от най-гъвкавите бизнес модели в търговията на дребно

От нашата структура на франчайз операции до нашата верига за доставки от световна класа, снабдяване с материали и производство - което ни позволява да предлагаме често нови и модерни продукти в магазините ни. 

Създадохме MINISO Design Academy и се обединихме с някои от най-добрите дизайнери

За да поддържаме този продуктов асортимент пълен и в непрекъснат ангажимент за оригинален дизайн, ние създадохме MINISO Design Academy и се обединихме с някои от най-добрите дизайнери от Финландия, Дания, Норвегия, Испания и Южна Корея, за да създадем висококачествени продукти, които умело смесват творчески решения.

Философия на марката

Природата, в която живеят хората, има магическа сила. Докато се наслаждаваме на това, което ни дава природата, ние се учим и творим от нея

Поради това ние следваме проста и естествена житейска философия, проектираме и произвеждаме отлични стоки на справедливи цени, като имаме предвид земните ресурси, околната среда, рециклирането и други проблеми и по този начин наистина се връщаме към природата и същността на продуктите.

MINISO е не само марка, но и начин на живот. Тя не набляга на така наречената мода или личност и не смята, че популярните марки трябва да повишават статуса си. Напротив, MINISO застава на гледната точка на потребителите при разработването на продукти, които се връщат към същността и се връщат към природата.

MINISO обогатява живота ни с широка гама от продукти на разумни цени. Това е като компас, сочещ към „основните“ и „естествените“ посоки, предоставяйки прости и естествени продукти.

Мисия за околната среда


Като член на обществото, MINISO активно изследва връзката между околната среда на Земята и човешката цивилизация и обръща внимание на здравословните проблеми в общността и околната среда, за да гарантира, че продуктите и материалите са здравословни и безопасни, без да пренебрегва каквото и да е въздействие върху околната среда и природата, което може да възникне в резултат на нейните действия.

Освен това MINISO спазва стриктно основните принципи, за да предлага висококачествени продукти и енергоспестяващи планове. В същото време MINISO непрекъснато си сътрудничи с глобални организации за опазване на околната среда, целящи да предоставят различни видове естествени и екологични продукти за потребителите.